Her er min guide til pigesex med og uden sexlegetøj.

Pigesex kan være opløftende når man trænger til noget luftforandring, og ikke lige gider en mand. Derfor ville jeg gerne komme med min egen guide til, den frækkeste pige sex.

Der er mange meninger om hvordan man skal slikke fisse på en pige, min mening er tålmodighed. Giv dig god tid til at kæle for fissen, bid lidt i klitten, og kør tungen stille op og ned.

Når du kan mærke fissen er godt våd, så kan du begynde med et par finger op i hende. Find skedevæggen lige omkring en centimeter oppe, og massere hendes g-punkt blidt.

Imens du masserer hendes g-punkt suger du dig fat til hendes klitoris, og køre tunge spidsen over den i cirkel bevægelser. Det vil helt sikkert få enhver pige til, at kommer kraftigt.

Pigesex og sexlegetøj giver det et pift ekstra.

Skal det være en smule ekstra frækt når i har pigesex, kan i anvende en masse frækt sexlegetøj. Her er det kun fantasien der sætter en grænse, markedet bugner med sexlegetøj til piger.

Også her ville jeg komme med mine forslag til sexlegetøj, en dobbeltdildo er giver mulighed for dobbelt nydelse. I kan bruge den sammen eller hver for sig, uanset hvad er den et must til pigesex.

Hvis en er jeg ville lege mand og havde magten i sengen, kan en strap-on dildo virkelig gøre underværker. De kommer i mange størrelser og former, som med garanti ville skabe glæde for jer begge.

Pige finder pige til på datingsider. 

Det er ikke altid lige let og finde en pige der er frisk på pigesex, det ved jeg af egne erfaringer. Så her komme mit sidste råd i denne omgang.

Find din partner på en af de frække sex chat sider, eller datingsider der er tilgængelige på nettet.

Der er bestemt en side jeg bruger når jeg kigger efter pigesex, og det er en dating side der hedder adultsex.dating. her læser du også om sutteglade escortpiger.